Retrotimen: Da He-Man kom til Norge

Retrotimen snakker med forfatter Ole-Martin Ihle om å vokse opp på åttitallet.

Dagens episode av Retrotimen er en aldri så liten perle – en lang samtale med forfatter Ole-Martin Ihle, som er aktuell med boken Da He-Man kom til Norge: En fortelling om å vokse opp på 80 tallet. Samtalen tar utgangspunkt i boken, men det tar ikke lang tid før mimringen tar over.

I tillegg til Ole-Martin er det de faste Retrotimen-medlemmene Remi, Rasmus og Otto som underholder oss i dag.

Om du har lyst på enda mer podcast-moro, kan du krysse av sødag 6. oktober i kalenderen. Da holdes nemlig arrangementet Tiltcast 2.0 på Tilt i Oslo, og der vil hele ni spillpodcaster – inkludert Retrotimen – delta på arrangementet. Dørene åpnes klokken 12.30, og kalaset avsluttes klokken 23.00.

Her er ukens episode av Retrotimen:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.