Hva om du kunne ta toget til Månen?

Hexa Trains gir deg i oppgave å bygge og optimalisere toglinjer på en hel planet – og månen dens.

Hva er tøffere enn toget? Et romskip som frakter et tog, selvsagt. I Hexa Trains får du uansett begge deler. Dette er et spill der du må bygge toglinjer rundt på kloden for å sikre at varene kommer dit de skal, og etter hvert må du også sette opp ruter til planetens måne, der de må ha raketthjelp for å komme frem.

Dette nylanserte indie-spillet kommer fra skaperen av The Little Crane that Could, og de få brukeranmeldelsene og tilbakemeldingene som er ute nå tyder på at det er ganske artig. Det samme gjør denne spillvideoen som jeg fant på Steam-forumet:

Spillet er altså ute på Steam, for Windows og Linux. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.