Gøy med gravemaskiner (håper jeg)

craneJeg vokste aldri fra sandkassen. Heldigvis, siden det utvilsomt ikke tar seg så veldig godt ut om en mann på min alder setter seg ned for å leke i sandkassen på nærmeste lekeplass, har jeg dataspill. I fjor kom Spintires ut – et spill jeg rett og slett falt pladask for, på tross av at det helt klart har sine problemer. Og nå kommer … The Little Crane That Could.

Yaaaaay!
Yaaaaay!

Uh, ja. Men sjekk traileren, da! Se hvordan de bruker bulldoser til å grave bort et helt fjell! Se hvordan gravemaskinen fungerer. Se kranen! Lastebilene!

Okay. Jeg er enig i at presentasjonen virker litt i enkleste laget, og jeg er litt usikker på hva man faktisk skal gjøre i enspillerkampanjen. Men teknologien bak dette spillet virker faktisk genuint interessant. Utviklerne skryter blant annet av at du kan grave et hull, så kjøre i én time rett bort derfra, før du snur, følger sporene dine tilbake, og finner hullet akkurat slik du etterlot det.

Jeg har alltid trodd at mitt drømmespill må være et slags rollespill. Men nå vet jeg at det egentlig er en kombinasjon av The Little Crane That Could og Spintires. Med samarbeidsspill.

The Little Crane That Could lanseres 27. april på Steam. Med mindre mine enorme matematiske egenskaper feiler meg, er det på mandag. Hm. Nå må jeg dobbeltsjekke.

Ja, det er på mandag.

Spillet finnes også på en rekke andre plattformer, og det er i tillegg mulig å laste ned en eldre gratisversjon. Sjekk nettstedet for mer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.