Doom 64 kommer også til PC, Xbox One og PS4

Skytespillet vil ikke lenger være Nintendo-eksklusivt.

Da id Software annonserte at Doom Eternal hadde blitt utsatt til neste år, bekreftet de også at den nye utgaven av Nintendo 64-spillet Doom 64 kommer til flere plattformer enn Switch. Spillet kommer nemlig til PC, Xbox One og PlayStation 4, og vil i tillegg være en bonus for de som velger å forhåndsbestille Doom Eternal.

Spillet bruker en egen grafikkmotor.

Uansett hvordan du eventuelt velger å få tak i spillet, slippes det den 20. mars 2020. Denne datoen gjelder også den tidligere annonserte Switch-versjonen.

Det var den nye infoen, og her er den gamle:

I motsetning til hva navnet Doom 64 indikerer, er ikke Doom 64 noen ny versjon av det originale Doom-spillet. I stedet er det et helt eget spill, med ny grafikkmotor, 32 nye spillområder og diverse andre nyheter slik som et unikt laservåpen.

Det var ikke Doom-skaperne i id Software som utviklet Doom 64. I stedet ble det utviklet av nå nedlagte Midway Games’ interne San Diego-studio. Spillet er imidlertid ganske trofast mot de to forgjengerne, og fikk blant annet skryt for fantasifull nivådesign.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.