Retrotimen: Flipperspill Spesial

Ukens episode ble spilt inn live på Tilt i Oslo, og hva var vel da mer naturlig enn å snakke om flipperspill?

Ukens Retrotimen ble spilt inn live under søndagens Tiltcast 2.0-event på utestedet Tilt i Oslo. Tilt er godt kjent for sin store samling arkade- og flipperspillautomater, og dermed falt ukens temavalg naturlig på flipperspill.

Retrotimen, som for anledningen består av Remi, Otto og Lars, går gjennom flipperspillenes overraskende lange historie, og forteller blant annet om tiden der de i utgangspunktet så uskyldige automatene var forbudt i land som USA og Sverige.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Fotoet brukt i toppbildet er det Heather McKean som har tatt.

3 kommentarer om “Retrotimen: Flipperspill Spesial”

  1. Hvilket ord bruker dere i dagligtalen om dette: Flipperspill eller pinball?

    Jeg er selv oppdratt med den engelske betegnelsen pinball, og det inbiller jeg meg er mest på grunn av navnet på spill som Pinball Dreams/Fantasies/Illusions.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.