Arkaderacing i Super Cars-stil

Nylanserte Super Arcade Racing byr på tradisjonell fugleperspektiv-racing.

Skaperne av Super Arcade Football, som jeg tok en liten titt på for hundre år siden og som fortsatt er i «early access», har sluppet et nytt spill. Det heter Super Arcade Racing, og er et bilspill i klassisk 2D fugleperspektiv-stil. Slik som Death Rally, Super Cars og så videre.

Det ser ganske så stilig ut, med en passende Amiga-aktig presentasjon og tilsynelatende mye innhold (over 80 baner, visstnok). I tillegg skilter det med en historiedrevet enspillerdel der poenget er å redde din bror fra en mystisk organisasjon som har kidnappet ham, noe som selvsagt gjøres gjennom racing.

Underveis får du muligheten til å oppgradere og skreddersy bilen din, ved hjelp av penger som du tjener på løpene. Om ikke dette faller i smak, tilbys også nettbasert flerspiller (men tilsynelatende ingen muligheter til å kjøre mot andre på samme maskin). Super Arcade Racing er ute for PC og mobile plattformer. Her er en trailer:

Utvikleren skriver forøvrig på forumet at de trengte en pause fra Super Arcade Football, men at planen er å gjenoppta utviklingen nå som Super Arcade Racing er ute.

En kommentar om “Arkaderacing i Super Cars-stil”

  1. Virker kult! Uten lokal flerspiller forsvinner nok litt av nostalgien, dette kunne vært gøy i sofaen sammen med flere siden det støtter håndkontroller. Men, det koster kun en femtilapp på tilbud i et par dager til. Har lyst…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.