Se nyversjonen av Command & Conquer i aksjon

En kort video viser hvordan den nye grafikken tar seg ut.

Det klassiske sanntidsstrategispillet Command & Conquer får en nyversjon snart, og nå har utviklerne lagt ut en video som viser hvordan det kommer til å se ut. Siden utviklerne har hatt den gamle kildekoden tilgjengelig har de kunnet lage en nyversjon som er svært trofast mot originalspillet.

Spillet er for eksempel fortsatt i 2D, men oppløsningen er langt høyere enn tidligere, og derfor har utviklerne tegnet all grafikken på nytt. Men siden de ikke har gjort noen grunnleggende endringer, kan du når som helst bytte mellom den gamle og nye grafikken – med et enkelt knappetrykk. Denne vekslingen vises også i videoen under.

Command & Comquer Remaster utvikles av Lemon Sky i samarbeid med Westwood-veteranene i Petroglyph Studios. Flere av de gamle utviklerne er med på laget, inkludert Frank Klepacki som lagde musikken. På samme måte som med grafikken, kommer spillet med både originalmusikk og nye versjoner av de gamle låtene. Totalt skal det være cirka ti timer med musikk i spillet. Her får du en smakebit:

Stikk innom det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.