Nye Panzer Dragoon kommer til PC også

Sega-klassikeren fra 1995 får nyversjon, men ikke fra Sega selv.

Den polske spillutgiveren Forever Entertainment har annonsert at deres kommende nyversjon av Sega-klassikeren Panzer Dragoon skal komme til PC, i tillegg til Switch (som allerede er annonsert). Spillet skal slippes denne vinteren, og er et offisielt Panzer Dragoon-produkt selv om Sega ikke ser ut til å ha noe med utgivelsen å gjøre.

Ny grafikk.

Dragespill for Saturn

Det originale Panzer Dragoon-spillet ble lansert for Sega Saturn, og er et tredjepersons skytespill der man styrer en rytter på en drage. Man følger en fastsatt rute gjennom nivåene, og møtes av fiender som angriper i faste angrepsmønstre underveis (litt som i det enda eldre Sega-spillet Space Harrier).

Nye Panzer Dragoon skal ifølge utgiveren være trofast mot originalspillet, men har helt ny 3D-grafikk og et forbedret kontrollsystem. Spillet skilter med syv «utrolig realistiske» nivåer, der du må kverke et stort utvalg fiender som angriper fra alle kanter. Her er en trailer:

Det ser ut som utviklerne også planlegger en nyversjon av oppfølgeren, Panzer Dragoon II.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.