Retrotimen: Halloween-buffet

Ukens Retrotimen episode byr på en skummel blanding som inkluderer øl, fotball og spill.

Det har visst vært halloween i disse tider, og ukens Retrotimen er derfor litt ekstra skummel. Trekløveret Lars, Otto og Rasmus snakker om løst og fast, og høstkalaset starter med en test av en øl brygget av Otto selv samt litt snakk om øl og ølbrygging.

I tillegg snakker de blant annet om det nye FIFA-spillet, science-fiction-symfoni i Olavshallen, og går også inn i en liten debatt om humor som er litt mer aktuell i dag enn de antakeligvis hadde sett for seg under innspillingen.

Ellers snakker de blant annet om skumle filmer og spill, i anledning høytiden. Coveret til et av dem er brukt i toppbildet, men du må høre ukens episode for å finne ut mer:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Coveret brukt i toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.