Retrotimen: Mario Kart 64 med Øystein Røe Larsen

Visste du at P4-programlederen også er Mario Kart 64-mester?

Denne uken gjestes Retrotimens virtuelle studio av Øystein Røe Larsen, som til vanlig er programleder i P4s Radiofrokost. Men han er (angivelig!) også Europa-mester i Mario Kart 64 for Nintendo 64. I ukens episode forteller han hvordan det hele gikk til, og det er en litt spesiell historie.

Ellers blir det massevis av mimring om spillet og konsollen det kom til, og tips deles også ut for de som trenger det. Klassikeren må selvsagt også få karakter – har spillet tålt tidens tann?

I studio forøvrig finner vi Otto, Lars og Rasmus, og i tillegg til Mario Kart 64 blir det som vanlig litt snakk om løst og fast. inkludert strømbrudd hos Otto og filmklassikeren Meet me in St. Louis fra 1944.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Coveret brukt i toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.