John Woo-spillet Stranglehold er relansert på GOG

PC-utgaven av det Max Payne-aktige skytespillet har ikke tidligere vært tilgjengelig digitalt.

Husker du Stranglehold? Jeg hadde faktisk glemt det, på tross av at jeg anmeldte det på Gamer.no da det dukket opp i 2007. Der kalte jeg det «et actionbasert actionspill med omfattende actionelementer, ispedd en god porsjon action,» så det burde ikke være noen tvil om hvilken sjanger spillet befinner seg i.

Et av få bilder jeg kunne finne som ikke viser store mengder blod.

Hardkokt spill

Spillet var en oppfølger til filmen Hard Boiled, og leverte blodig skyting i både sanntid og saktetid i ekte Max Payne-stil, satt til miljøer fullstappet av ødeleggbare detaljer (og det var faktisk hyggelig nok til å fortelle deg nøyaktig hvor store verdier du ødela på din vei gjennom de varierte nivåene).

er Stranglehold tilgjengelig for PC igjen, via nettbutikken GOG. Tidligere ble det kun lansert i fysisk boks, og har dermed vært noe vanskelig å oppdrive. GOG-versjonen er kompatibel med Windows 7, 8 og 10, og støtter lagring i nettskyen. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.