Nå kommer det et nytt Pathfinder-rollespill

Gjengen bak kritikerroste Pathfinder: Kingmaker har annonsert sitt neste spill.

Hvis du er en av de som elsket det enorme rollespillet Pathfinder: Kingmaker (slik Kristian gjorde), så kan du nå glede deg til at det får en oppfølger. Den heter Pathfinder: Wrath of the Righteous, og flytter handlingen til den demoninfiserte ødemarken Worldwound.

Her kjempes en krig mellom «vanlige» dødelige og demonene, som kommer via en rift i virkeligheten fra en dimensjon som kalles «the abyss», og det skal visstnok også være mulig å besøke denne selv om man har et veldig sterkt dødsønske (eller eventuelt et oppdrag som tilsier at man må).

Ingen lanseringsdato

Ifølge PC Gamer skal spillet være basert på en eventyrmodul for rollespillet, og de som har spilt denne vil kunne regne med å treffe på kjente figurer og hendelser. Men som seg hør og bør er det også mye nytt i spillet (etter Pathfinder: Kingmaker er det vel unødvendig å frykte at Wrath of the Righteous kommer til å mangle innhold).

Ellers fortelles det at vi kan se frem til en noe mørkere og dystrere opplevelse enn i Baldur’s Gate-aktige Kingmaker, med mye demoniske greier. PC Gamer skriver også at man får nye muligheter til å skreddersy spillfiguren, og at spillet blant annet får de nye karakterklassene heks og orakel. Kongerikesystemet skal også være tilbake, og være «dypere og bedre koblet til kjerneopplevelsen.»

Utvikleren Owlcat Games kunngjorde nylig at de har kjøpt seg fri fra sitt gamle moderselskap, My.Games, og at de nå står på egne bein. Hvorvidt de vil lansere spillet selv eller nok en gang søke en utgiver er ukjent – på det per nå ganske tomme offisielle nettstedet finner vi i alle fall ikke noen andre logoer enn deres og den til Pathfinder-selskapet Paizo.

Owlcat har ikke annonsert noen lanseringsdato, og vi vet strengt tatt heller ikke hvilke plattformer spillet kommer til.

En kommentar om “Nå kommer det et nytt Pathfinder-rollespill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.