Kalypso har startet et eget Commandos-studio

Arbeidet med seriens neste spill starter nå.

Kalypso Media har opprettet et nytt internt studio (deres tredje til nå, etter Gaming Minds og Realmforge), spesifikt for å lage et nytt spill i Commandos-serien som de kjøpte fra den nå inaktive spanske utvikleren Pyro Studios i fjor.

Det eneste vi vet om det kommende spillet er at det skal utvikles for PC og konsoll, og at Kalypso tar sikte på å slippe det samtidig på alle plattformer.

Erfaren sjef

Studioet har ikke fått noe navn enda, men vil befinne seg i Frankfurt-området og ledes av Jürgen Reußwig. Han har tidligere vært sjef i Sunflowers (som sto for Anno-serien før Blue Byte tok over), og også hatt en lederstilling hos Games Distillery. Han sier i pressemeldingen at han er stolt av å kunne jobbe med et strategispillikon som Commandos.

Kalypso-sjef Simon Hellwig sier at Commandos er en stor, verdenskjent merkevare, og at selskapet vil gjøre sitt ytterste for å sikre at det nye spillet møter forventningene. Kalypso minner også om at de snart vil lansere en nyversjon av Commandos 2.

En kommentar om “Kalypso har startet et eget Commandos-studio”

  1. Jeg leste hele artikkelen før jeg forsto at det er «Commandos» og ikke «Commando» det dreier seg om. Fikk det ikke helt til å stemme siden jeg leste feil… Spennende nyhet likevel ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.