Resident Evil 3 får nyversjon til våren

Lanseringsdatoen er bekreftet av Capcom.

Den japanske utgiveren Capcom har hatt stor suksess med sine solide Resident Evil-nyversjoner, og nå følger de opp med en nyutgave av Resident Evil 3: Nemesis. Denne skal lanseres for PC (Steam), Xbox One og PlayStation 4 den 3. april 2020, og tar som originalen for seg historien til Jill Valentine som må rømme fra zombieinfiserte Racoon City.

Man må alltid svippe ned i kloakken en tur.

Samme motor som forrige nyversjon

Nyutgaven benytter seg av RE Engine, som tidligere har blitt brukt til å lage Resident Evil 7: Biohazard og nyversjonen av Resident Evil 2, og som du kan se av traileren under har spillet fått et temmelig markant ansiktsløft. I tillegg skrytes det av moderniserte spillmekanismer, samt en asymmetrisk flerspillermodus der én spiller må kjempe mot fire.

Resident Evil 3 ble opprinnelig sluppet i 1999, og tredjepersonsgrøsseren fikk rikelig med skryt fra pressen. Salgstallene var det heller ikke i veien med, så det skorter ikke akkurat på folk som gleder seg til et gjensyn med klassikeren. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.