Den ville vesten blir ekstra vill i Weird West

Arkane-grunnleggerens nye spill byr på cowboyer, monstre og magi.

I dag tidlig gikk The Game Awards av stabelen, og i den forbindelse annonserte den ferske utvikleren WolfEye Studios sitt første spill. Det heter Weird West, og er et actionrollespill satt til en mørk fantasyversjon av den ville vesten, der overnaturlige farer lurer bak kaktusene.

Guffent.

Stor frihet

Spillet følger en gruppe «atypiske helter», men hva som skjer med dem ser ut til å være opp til deg, da handlingen og verden rundt deg skal skreddersys dine valg underveis. Man kan også velge om man vil reise ut på eventyr alene eller få med seg hjelpere på laget.

Det er ikke sluppet så voldsomt med detaljer om spillet enda, men som du ser av traileren under virker det som spillet bruker det tradisjonelle fugleperspektivet vi kjenner fra alt fra Diablo til Disco Elysium. Et av bildene viser også en spillfigur som tydeligvis sliter med lykantropi, så da vet vi at det er mulig.

Weird West har heller ikke fått noen slippdato, men vi vet i det minste at det er Devolver Digital som skal stå for lanseringen. Du kan se noen flere bilder på Steam-siden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.