Hovedmannen bak Kerbal Space Program med ny simulator

I Balsa Model Flight Simulator får du designe og fly dine egne radiostyrte modellfly.

Felipe Falanghe var den originale skaperen av Kerbal Space Program, og hovedutvikleren bak prosjektet helt til han forlot det gamle Kerbal-studioet Squad i 2016. Nå jobber han med en ny simulator med en kreativ side, nemlig Balsa Model Flight Simulator.

Kreativ moro.
Kreativ moro.

Fra raketter til fly

I dette spillet må du designe dine egne radiostyrte modellfly i balsatre, og så se hvor godt de fungerer i praksis. Byggingen foregår i et avansert redigeringsverktøy ikke helt ulikt verktøyet man lager romraketter med i Kerbal Space Program, og når man er ferdig med kreasjonen sin kan man ta kontroll over den for å utføre ulike oppdrag eller delta i paintballkamper med andre fly.

Man trenger forøvrig ikke å bare lage fly – helikoptre, VTOL-farkoster og raketter skal også være mulige å lage. I flerspiller kan opp til 16 piloter møtes til dyst, og spillet skilter også med en enspillerkampanje med forskjellige utfordringer.

Planen er å lansere Balsa Model Flight Simulator i «early access» til sommeren, så det er fortsatt en stund til spillet dukker opp. Utgiveren er The Irregular Corporation, som også er aktuelle med flysimulatoren Deadstick neste år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.