Snart kommer Wizardry: Labyrinth of Lost Souls til PC

Utforsk grotter i klassisk stil, i dette rollespillet som debuterte på PlayStation 3 i 2009.

Wizardry-serien er en av de lengstlevende i bransjen, på tross av at originalutvikleren Sir-Tech gikk dukken etter lanseringen av Wizardry 8 i 2001. Nå er den i japanske hender, og utvikleren Aquire tok med Wizardry: Labyrinth of Lost Souls serien tilbake til røttene med klassisk grotteutforsking og turbasert kamp.

Lurer på om man kan spørre om å få sove i parkeringskjelleren til et moderne hotell?
Lurer på om man kan spørre om å få sove i parkeringskjelleren til et moderne hotell?

Spillet kom opprinnelig til PlayStation 3 i 2009, og PC-versjonen skulle egentlig ha blitt sluppet i mai i fjor. Men på grunn av uforutsette problemer med lisensen i vesten ble lanseringen utsatt. Nå ser alt heldigvis ut til å være i orden, og spillet dukker opp på både Steam, Humble Store og GOG den 15. januar. Altså straks.

Grotter og monstre

I Wizardry: Labyrinth of Lost Souls får du ta kontroll over en gruppe på opp til seks eventyrere, som du selv kan skape fra bunnen av, og så hive deg ned i en serie grotter fulle av skatter og farer. Mellom hver tur i hulene kan du stikke innom en by for å få oppdrag, kjøpe og selge utstyr, besøke det lokale tempelet og slå av en prat med lokalbefolkningen.

PC-versjonen skilter med både engelsk og japansk tekst (med japanske stemmer), grafikk i høy oppløsning, og en ny «turbo-modus» for utålmodige spillere. Alt av ekstrainnhold som ble lansert i DLC-form for originalversjonen er inkludert i pakken. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.