Ny Humble Bundle inkluderer 29 indie-spill

Alle inntektene går til arbeid med dyr og villmark som har blitt rammet av brannene i Australia.

Humble Bundle har lansert en temmelig heftig spillsamling bestående av hele 29 indie-spill, der alle inntektene fra salgene går til organisasjoner som arbeider med dyr og natur som har blitt påvirket av de voldsomme brannene som har herjet i Australia i den siste tiden.

Kun ett nivå

Man må betale minst 25 dollar for å kjøpe pakken, men da får man til gjengjeld tilgang på alle spillene. Det blir litt under én dollar per spill, hvis man ikke velger å betale mer. Utvalget inkluderer kjente titler som Hollow Knight, Euro Truck Simulator 2, Machinarium og Void Bastards, samt mer ukjente perler som Paradigm og Frog Detective. Satellite Reign er også med.

Pakken er tilgjengelig i litt under én uke fra nå. Alle spillene aktiveres på Steam. Inntektene går spesifikt til WWF, RSPCA Australia og WIRES.

For ordens skyld må jeg påpeke jeg ikke er affiliert med Humble Bundle eller noen andre involverte aktører (så forhåpentligvis får jeg ikke medietilsynet på nakken). Jeg bare syntes dette var et godt tilbud og et godt formål.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.