Vi får snart et gjensyn med klassiske Wasteland

Wasteland Remastered har fått slippdato for PC og Xbox One.

Det har tatt ganske lang tid fra Wasteland Remastered ble annonsert, men nå er den rett rundt hjørnet. Utviklerstudioet inXile har nemlig annonsert slippdatoen på Twitter, og den er satt til 25. februar. Spillet slippes på PC og Xbox One.

Klassiker fra Interlay

Wasteland ble opprinnelig lansert i 1988, og regnes som den viktigste inspirasjonskilden for det originale Fallout-spillet. I tillegg er det postapokalyptiske rollespillet en klassiker i seg selv, med en stor og åpen verden, turbasert kamp (som løses gjennom et tekstgrensesnitt) og rikelig med utfordringer.

inXile forteller at nyversjonen skal være svært trofast mot originalspillet, men byr i tillegg til kraftig oppgradert grafikk på et overhalt mer spillervennlig grensesnitt. Det er australske Krome Studios som står for arbeidet med Wasteland Remastered, og de har tidligere skapt de godt mottatte nyutgavene av den originale The Bard’s Tale-trilogien for inXile. Så de vet hva de driver med.

Her er et par bilder som viser originalen og nyversjonen opp mot hverandre:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.