Hopp, sprett og bruk hjernen i The Pedestrian

I dette spillet er du fanget i et skilt. Heldigvis har du litt flere muligheter enn han på fotgjengerovergangskiltet.

The Pedestrian er et plattform-/hjernetrimspill som har vært under utvikling ganske lenge (jeg skrev sist om det i februar 2017). Nå er det endelig ferdigutviklet, og brukeranmeldelsene så langt er svært positive.

Hm.
Hm.

Godt skiltet

Spillet gir deg rollen som person avbildet på et skilt, som av en eller annen grunn som kanskje blir klart når du spiller ikke lenger vil være på skiltet sitt. Heldigvis kan du zoome ut fra skiltet og få oversikt over andre skilt i nærheten. Ved å opprette koblinger mellom ulike skilt (og flytte rundt på disse) kan du forhåpentligvis skape en trygg vei fra start til mål.

Det blir imidlertid raskt mer komplisert enn en skulle tro, da skiltene i seg selv kan være vanskelige å navigere, og det er ikke nødvendigvis rett-frem hvordan de eventuelt passer sammen. Du kan jo ta en titt på traileren, som forklarer det hele langt bedre enn hva jeg kan klare:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.