Unik kombinasjon av 2D og 3D

The Pedestrian ser ut som et todimensjonalt Portal – satt til en tredimensjonal verden.

Har du noengang lurt på hva fyren i gangfeltskiltet gjør når ingen ser på? Ok, kanskje ikke. Men kanskje du gjør det etter å ha spilt The Pedestrian? Ok, kanskje ikke. Men det er vanskelig å komme opp med interessante måter å introdusere artikler på, okay?

Lekker hjernetrim

The Pedestrian er i alle fall et veldig lekkert hjernetrimspill der du spiller en sånn fotgjengerfyr i et skilt. Han er imidlertid ikke låst til det ene skiltet, men kan (med din hjelp, selvsagt), navigere seg fra skilt til skilt, og dermed komme seg gjennom den virkelige verdenen.

Mannen styres som i et plattformspill, men du kan altså også manipulere selve skiltene for å åpne ruter mellom dem, og på den måten hjelpe ham videre. Siden vi er i hjernetrimsjangeren her, er det som vanlig vrient å forklare hva som skjer – det er bedre å bare vise det:

Det ser ganske stilig ut, ikke sant?

Utviklerne søker nå støtte på Kickstarter for å få finansiert resten av spillet. For å hjelpe deg å finne ut hvorvidt The Pedestrian fortjener pengene dine eller ikke, har de lansert en spillbar demo slik at du selv kan teste det. Om de når målet sitt (det er ikke så veldig mye tid igjen, men de er heller ikke så veldig langt unna), kommer det endelige spillet i juni.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.