Her er nesten fire minutter fra Final Fantasy VII Remake

Fersk trailer fra nyversjonen, med tittelmelodien som bakteppe.

Det er ikke så voldsomt lenge til den første delen av Final Fantasy VII Remake slippes på PlayStation 4 – slippdatoen er som mange sikkert vet satt til 10. april. Nyversjonen av JRPG-klassikeren fra 1997 skal bruke et episodebasert format, så ikke forvent hele spillet i april – men originalen er jo kjent for å være rimelig stor, så det er jo lov å håpe at hver episode blir av det kjøttfulle slaget.

Nå har Square-Enix lagt ut en ny trailer fra spillet, som fokuserer på tittelmelodien (som vanlig komponert av Nobuo Uematsu). Den viser imidlertid massevis av action fra mellomsekvensene i spillet, og jeg skal jo innrømme at som en av tilsynelatende svært få som aldri har spilt Final Fantasy VII, virker det hele ganske forvirrende.

Her er i alle fall traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.