Lords of Midnight og oppfølgeren er nå gratis

Nyversjonene av Mike Singletons klassiske åpen verden-spill kan lastes ned fra GOG.

I går kunngjorde GOG at Lords of Midnight og Doomdark’s Revenge kan lastes ned gratis fra nettbutikken deres. Spillene er nyversjoner av Mike Singletons klassiske åpen verden-spill fra åttitallet, og ble kommersielt lansert for noen år siden. Fra nå av er de altså fullstendig gratis.

Klassiske heltefortellinger

Lords of Midnight.
Lords of Midnight.

Lords of Midnight kom opprinnelig i 1984, og debuterte på ZX Spectrum. Senere ble det lansert for flere plattformer, inkludert Commodore 64. Spillet er et tidlig åpen verden-eventyr satt til en iskald fantasiverden der du må lede opprøret mot den onde heksekongen Doomdark. Du må lede ulike helter rundt i spillets verden, og bygge opp hærer som du kan bruke til å overvinne fienden.

Spillet kan være litt vrient å beskrive, men det var et tidlig eksempel på historiedrevet strategi, og Singletons mål var å skape en episk heltefortelling med deg i hovedrollen. Det var også en av inspirasjonskildene til det senere strategispillet Warlords. Oppfølgeren kom året etter, og ble nok en suksess.

Nyversjonene som du får fatt i på GOG er helt modernisert, med ny og stilig grafikk og et grensesnitt som er lettere å bruke.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.