Fargerik hjernetrim og plattformhopping med Sega Ages

Puyo Puyo 2 og Sonic the Hedgehog 2 dukker opp på Switch om ikke lenge.

Sega har kunngjort at europeiske Switch-eiere får to nye klassikere å kose seg med den 20. februar. De aktuelle spillene denne gangen er plattformspillet Sonic the Hedgehog 2 og Tetris-inspirerte Puyo Puyo 2. Sistnevnte har ifølge pressemeldingen til Sega ikke vært offisielt tilgjengelig på engelsk før, og med tanke på at spillet opprinnelig kom i 1994 begynner det vel å bli på høy tid nå.

Puyo Puyo 2.
Puyo Puyo 2.

Som vanlig med Sega Ages, har Sega lagt inn en rekke forbedringer og nye elementer i de to kommende spillene. Puyo Puyo 2 får for eksempel en egen fargeblindmodus og nettbasert flerspiller for to. Det blir til og med mulig å spole tilbake spillet om du ikke er helt fornøyd med hvordan det går.

For Sonic the Hedgehog 2 har Sega lagt inn en egen Super Sonic-modus der du får rikelig med bonusegenskaper fra starten av, samt en Time Trial-modus med nettbaserte poengtavler. De har også implementert «drop dash»-systemet fra det ferske Sonic-spillet Sonic Mania.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.