Bygg ditt eget beleiringsvåpen i Besiege

Det kreative byggespillet er endelig ferdigutviklet.

Besiege er et av de spillene som har vært i evigheter i «early access». Jeg kjøpte det i 2015, og hadde det gøy med spillet da, men har ikke sett på det siden. Nå virker det imidlertid som jeg må ta en titt igjen, for fullversjonen har endelig blitt lansert.

Den visuelle stilen var en viktig grunn til at jeg kjøpte Besiege.
Den visuelle stilen var en viktig grunn til at jeg kjøpte Besiege.

Bygg og ødelegg

I Besiege er målet å bygge ulike farkoster og våpen for beleiring og generell smadring av fienden. Hvert oppdrag har visse ting du må oppnå, og så er poenget å finne ut hva slags maskineri du kan lage for å best klare brasene. Samtidig må du regne med motstand fra de som helst ikke vil se bygningene sine ødelagt. Det hele drives av en realistisk fysikkmotor.

Spillet har fått godt over 20 000 brukeranmeldelser på Steam, og disse er «overwhelmingly positive» ifølge Steams scoringssystem, så hvis du syntes det virker gøy å skape kaos og ødeleggelse med egenproduserte drapsmaskiner, bør du vurdere å ta en titt. Jeg skal i alle fall reinstallere spillet nå som det er ferdig.

Utviklerne har forøvrig også sluppet spillet andre steder enn Steam (GOG, for eksempel), nå som det ikke lenger er et «early access»-spill. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.