Megacopter ser ut som Desert Strike med sci/fi-vibber

Henter inspirasjon fra den klassiske helikopterserien, men også mer moderne skytespill.

Desert Strike er en favoritt fra nittitallet, og ved første øyekast ser Megacopter: Blades of the Goddess ut som en rimelig rett-frem klone av Electronic Arts’ klassiske helikopterspill. Men skinnet bedrar litt, for hvis du ser litt mer enn noen sekunder av traileren vil du nok oppdage at det blir voldsomt mye kuler på skjermen etter hvert.

Spillet ser nemlig ut til å hente like mye inspirasjon fra skrollende skytespill i «bullet hell»-sjangeren, og helikopteret ditt utstyres dessuten med en god del ukonvensjonelle våpen i tillegg. Dessuten har det hele en ekstra blodig vri – ved å konsumere fiendenes blod vil helikopteret ditt (som egentlig er levende) kunne låse opp nye egenskaper etter hvert som du spiller.

Det er ikke klart når Megacopter skal slippes, utover at lanseringen vil finne sted i år. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.