Frister det med en tur til Alpene?

I et dataspill, selvfølgelig. Over the Alps er en spionthriller satt til 1939.

Dette ser ut til å være uken der Apple Arcade-eksklusive spill kommer til PC, for etter lanseringen av Assemble With Care her om dagen har også Over the Alps dukket opp på Steam. Dette er en thriller der du får rollen som en spion som må prøve å krysse Sveits i 1939, helst uten å bli arrestert på veien.

Over the Alps beskrives som en interaktiv historie der du må ta ulike valg underveis, som igjen påvirker handlingen videre og hvilke avslutninger du kan få. Handlingen er skrevet av Jon Ingold, som du kanskje kjenner fra 80 Days og Heaven’s Vault, to historiedrevne spill som har fått rikelig med skryt (Heaven’s Vault er i mine øyne et av fjorårets beste spill).

Vi loves et fargerikt figurgalleri, flott grafikk inspirert av gamle postkort, og to historieoppdateringer som i praksis skal doble spillets størrelse. Disse har ikke blitt lansert enda, men skal legges til gratis når de er klare. Brukeranmeldelsene er positive så langt, og her er en teaser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.