Fiks ting (og folk) i Assemble with Care

Det nyeste spillet fra Monument Valley-skaperne er nå ute på PC.

Assemble with Care fikk mye ros da det dukket opp på Apple Arcade for en stund siden, og nå er PC-versjonen ute på Steam. Spillet følger Maria, som reiser verden rundt for å fikse antikviteter (spillet er fra den tiden man kunne gjøre slikt). Når hun ankommer byen Bellariva finner hun rikelig med ting som må fikses, og det viser seg også at byens innbyggere trenger litt hjelp.

Spillet byr på en serie puslenøtter der du presenteres for ulike ødelagte ting, typisk fra åttitallet (vent, ting fra åttitallet er antikviteter? jeg er jo fra syttitallet!), som du så må finne ut hvordan du kan fikse. Samtidig treffer du altså Bellarivas innbyggere, og ser om det er mulig å få orden på dem også.

Assemble with Care kommer fra skaperne av Monument Valley, og som forventet har de lagt mye arbeid i både presentasjonen og historien. Flere Steam-anmeldelser påpeker at kontrollsystemet bærer preg av spillets mobilrøtter, men spillet ligger likevel på «very positive» med over 300 brukeranmeldelser. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.