Utforsk mystiske øyer i Windbound

Det vakre overlevelsesspillet har fått slippdato.

Deep Silver har kunngjort at overlevelsesspillet Windbound skal slippes den 28. august, for PlayStation 4, Xbox One, Switch og PC. De sier ikke hvilke butikker som får sistnevnte versjon, selv om spillet har en Steam-side.

Farger er fine greier.
Farger er fine greier.

Øyhopping med Kara

Windbound setter deg uansett i rollen som Kara, en kriger som kom bort fra stammen sin under en storm og nå har havnet i øygruppen med det skumle navnet Forbidden Islands. Disse øyene er rike på ressurser, og som i overlevelsesspill flest må du nå utnytte deg av det du finner der for å unngå en tidlig død.

Du kan (og må) også lage egne båter og flåter for å seile mellom øyene. Båtene designer du selv, og du må være forberedt på tøffe tak på sjøen så det gjelder å lage noe som ikke velter bare i laber bris. Som seg hør og bør skjuler Forbidden Islands også andre mysterier, som gradvis kan avdekkes.

Spillet kommer fra utviklerstudioet 5 Lives, som tidligere har stått for det Syndicate-aktige Satellite Reign. Det ser jo unektelig ganske pent ut, hvis traileren er representativ:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.