To imponerende GBA-spill er relansert på Steam

Iridion 3D og oppfølgeren imponerte med teknisk avansert grafikk.

Spillutgiveren Majesco har relansert to imponerende Game Boy Advance-spill på Steam – Iridion 3D og Iridion II. Disse spillene er kanskje ikke kjent som den håndholdte plattformens største klassikere, men jeg husker at da en venn ville vise meg hva Nintendos vesle vidunder virkelig kunne gjøre, var dette to av spillene jeg fikk se.

Iridion II.
Iridion II.

Begge byr på tredimensjonal arkadeaction, der du styrer et romskip som må plaffe ned alt som beveger seg. I det første spillet ser du handlingen fra direkte bak skipet, og flere av nivåene vekker minner om de klassiske tunnelsekvensene i Stardust-spillene, mens i det andre er kameraet litt mer hevet slik at det minner mer om tradisjonelle vertikalskrollere.

Det er Piko Interactive som har stått for Steam-versjonene, som ser ut til å benytte seg av en emulatorløsning for å kjøre originalspillene direkte på PC.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.