Retrotimen: Outbreak og Dying Light

I dag diskuteres Dustin Hoffman-filmen om virusepidemi i USA og et parkour-inspirert zombiespill.

Det er tid for podcast igjen, og denne uken har Retrotimen latt seg inspirerere av dagsaktuelle hendelser. Ukens film er nemlig Outbreak, en spenningsfilm fra nittitallet der Dustin Hoffman og Rene Russo må prøve å bekjempe en virusepidemi som har kommet til Amerika via en afrikansk apekatt. Lykkes de? Og er filmen verd å se? Det finner du ut i ukens episode.

Retrotimen-gjengen, som for anledningen består av Remi, Otto og Lars, snakker også om zombie-spillet Dying Light. Her må du hoppe og sprette rundt i relativt åpne bymiljøer for å unngå å bli spist av zombier, mens du utfører oppdrag for ulike folk.

Spillet skilter også med en dag/natt-struktur der det åpenbart er smartest å holde seg innendørs om natten (noe Remi ikke skjønte før det var for sent).

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.