Sega bringer arkadeklassikeren G-LOC til Switch

Bli jagerflypilot i dette fargerike flyspillet.

Nok et klassisk arkadespill hentes frem igjen for Sega Ages-serien. Denne gangen er det snakk om G-LOC Air Battle, som skal slippes på Switch den 30. april.

Flykamp fra Yu Suzuki

Huffda.
Huffda.

I G-LOC Air Battle får du rollen som en jagerflypilot, og må utføre et farlig oppdrag i kamp mot rikelig med fiender. Spillet ble designet av legenden Yu Suzuki (Out Run!), og imponerte stort med sin raske 3D-grafikk da det opprinnelig dukket opp i 1990.

Arkadeversjonen hadde et hydraulisk, bevegelig kabinett som skulle simulere flyets bevegelser. Akkurat det får du ikke i Sega Ages-versjonen, men du kan aktivere en skjermmodus der bildet beveger seg som om du skulle brukt en ekte maskin.

Dessuten skilter denne utgaven med flere vanskelighetsgrader, samt en modus der du må bekjempe flere fiender (og til gjengjeld får flere missiler og et kraftigere system for å låse disse på fiendens fly).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.