Utforsk Sovjet etter apokalypsen i Atom RPG: Trudograd

Nytt rollespill inspirert av Fallout, men med handligen satt til restene av Sovjetunionen.

Fikk du med deg det Fallout-aktige rollespillet Atom RPG som ble lansert for en tid tilbake? Hvis du ikke bare gjorde det, men også likte spillet, vil du kanskje ha interesse av å vite at det kommer en oppfølger om ikke lenge. Atom RPG: Trudograd beskrives egentlig som en «frittstående ekspansjon», og fortsetter der forgjengeren slapp.

Det som ofte slår meg som rart med postapokalyptiske rollespill er at de foregår mange år etter atomkrigen, men likevel er omgivelsene fulle av rot som om det skjedde i går. Hun her prøver i alle fall å fikse litt på situasjonen.
Det som ofte slår meg som rart med postapokalyptiske rollespill er at de foregår mange år etter atomkrigen, men likevel er omgivelsene fulle av rot som om det skjedde i går. Han her prøver i alle fall å fikse litt på situasjonen.

Som forgjengeren slenges vi til den postapokalyptiske Sovjetunionen, 22 år etter at den kalde krigen ble litt i overkant varm og folk flest kreperte på grunn av alle atombombene (akkurat som i Nuclear War). Nå trues de siste restene av menneskeheten av en ny fare, og det er naturlig nok din jobb å hindre vår totale utryddelse.

Dermed må du reise rundt i en postapokalyptisk storby full av steder å utforske, oppdrag som må løses og fiender som må kverkes. Vi loves blant annet turbasert kamp, omfattende muligheter for å utvikle spillfigurene i ulike retninger og muligheten til å løse ulike oppdrag på forskjellige måter.

Utviklerne anbefaler at man spiller Atom RPG spilles før man går igang med Trudograd, men lover samtidig at det skal være «vennlig» mot nye spillere og gi et overblikk over hendelsene i originalen. Atom RPG: Trudograd slippes i «early access» den 11. mai, og fullversjonen er ventet utgitt innen seks måneder fra tidligslippet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.