Filament lar deg vikle deg inn i et sci-fi-mysterium

Lek med ledninger i denne nylanserte hjernetrimmeren.

Hvis du er litt som meg, og sannsynligvis også hvis ikke(!), er sjansene store for at du også irriterer deg grønn over alle ledningene som på mystisk vis blir levende og surrer seg inn i hverandre for å lage kompliserte knuter når man ikke ser på dem. Det nylanserte hjernetrimspillet Filament minner meg litt om dette fenomenet, men det er forhåpentligvis ikke like frustrerende.

Hvor er alle sammen?

Filament finner sted ombord på et romskip, der mannskapet på mystisk vis har forsvunnet, og du som den eneste gjenværende må prøve å finne ut hva som egentlig ha skjedd. Det skal vise seg å involvere surring av ledninger, og uten at jeg helt forstår hvordan det ene leder til det andre, ser det unektelig rimelig spennende ut.

Ifølge utvikleren inkluderer Filament hele 300 nøtter, og man skal stort sett kunne ta fatt på dem i den rekkefølgen man vil. Filament er ute på PC (Windows og Linux) nå, og her er en trailer:

Utviklerstudioet heter forresten Beard Envy. Det er et bra navn.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.