Retrotimen: Monty Python og ridderne av det runde bord

I tillegg til å ha sett surrealistisk, britisk humor har gjengen spilt både Animal Crossing og Luigi’s Mansion 3.

Retrotimen er tilbake med en ny episode, og denne gangen har de sett på en britisk filmklassiker, nemlig Monty Python og ridderne av det runde bord. Er den like morsom i dag som den var da den kom? Eller har humoren falmet med årene?

I tillegg har Lars spilt Animal Crossing: New Horizon (du vet, det spillet absolutt alle skal poste om på Twitter), mens Rasmus og Remi har prøvd seg på Luigi’s Mansion 3. Otto er også med, og vi får vite at … ballene hans prøver å rømme? Ikke se så rart på meg, jeg er bare budbringeren!

Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.