Vi elsker klassiske «2-player»-spill

Og det gjør gjengen i Spæll også! I denne podcasten mimrer de om godbitene fra åtti- og nittiatallet.

Spill med lokal flerspiller for to (eller flere) har fått en oppblomstring i de siste årene, takket være indie-utviklere med gode minner fra åtti- og nittitallet. Det er en god ting, for personlig syntes jeg det er veldig vanskelig å få den samme godfølelsen når man ikke faktisk er i samme rom med de man spiller med.

I denne episoden av podcasten Spæll er det klassiske «2-player»-spill fra åtti- og nittitallet gjengen snakker om. De kommer innom spill som Battletoads, Bubble Bobble, Smash TV, Super Double Dragon, Gain Ground og mye mer. Ikke overraskende stammer mange av titlene som nevnes fra arkadehallene, fra tiden da det var trygt å stå rett ved siden av medspilleren.

Panelet ledes som vanlig av Adrian Haugen, som har med seg Kenneth Jørgensen (kjent fra Nerdcast) og Håkon Puntervold. Her kan du høre episoden:

Forresten, det er ikke helt denne typen flerspiller som er fokus her, men i vinter (før det ble ulovlig!) hadde jeg en hyttetur med en venn, en bærbar PC og noen strategispill. Det resulterte i en liten post her på nettstedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.