Mafia II: Definitive Edition er ute nå

Men det virker ikke som alle er like imponert over utgivelsen.

For nøyaktig én uke siden annonserte 2K Games Mafia Trilogy, en samlepakke med nye utgaver av de tre Mafia-spillene. Det første spillet gjenskapes fra bunnen av, og kommer ikke før til høsten, men Mafia II og Mafia III har nå fått sine «definitive»-versjoner lansert. I treerens tilfelle er det snakk om noe ala en vanlig GOTY-utgave, mens toeren skal ha fått en ansiktsløftning.

Det er ikke snakk om noen fullstendig nyversjon av Mafia II, bare en liten oppskalering.
Det er ikke snakk om noen fullstendig nyversjon av Mafia II, bare en liten oppskalering.

Blandet mottakelse

Det er riktignok ikke noen voldsomme forbedringer her, annet enn oppgraderte teksturer og slikt. Brukeranmeldelsene og tilbakemeldingene er faktisk rimelig delte – spillet skal slite med dårlig ytelse og mange «bugs» på både konsoll og PC, og mange PC-spillere klager i tillegg over at fysikken har blitt nedskalert (det ser imidlertid ut som man kan fikse dette manuelt i spillets konfigurasjonsfil).

De gode nyhetene for de som allerede eier Mafia II og III er at begge de «definitive» utgavene er gratis for eiere av originalspillene på PC, mens på konsoll er oppgraderingen av treeren gratis for eksisterende eiere. Begge inkluderer også DLC-pakkene som ble lansert for originalspillene, og kjøper du Mafia II: Definitive Edition på Steam får du originalutgaven av spillet med på kjøpet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.