GOG har fått syv nye krigsspill

Fra det klassiske strategispillet Command HQ til flere forskjellige flysimulatorer.

GOG startet virksomheten sin som Good Old Games, men i de senere årene har de ikke alltid vært like flinke til å sikre seg gamle spill som har vært tilgjengelige på for eksempel Steam. I går økte de imidlertid retrospillbiblioteket sitt i et lite jafs, ved å lansere syv eldre krigsspill på tjenesten sin.

Command HQ kom fra skaperen av M.U.L.E. og The Seven Cities of Gold.
Command HQ kom fra skaperen av M.U.L.E. og The Seven Cities of Gold.

Spillene i utvalget er det turbaserte storstrategispillet Command HQ, flysimulatorene Fleet Defender: The F-14 Tomcat Simulation, 1942: The Pacific Air War og F-19 Stealth Fighter, strategispillet Across the Rhine, helikopterspillet Gunship (det tredje spillet i serien, ikke det første) og den taktiske førstepersonsskyteren Shadow Ops: Red Mercury.

Du kan lese mer om utgivelsene på GOG, men som du kanskje legger merke til kommer mange av dem opprinnelig fra MicroProse. I dag er det Retroism som eier rettighetene til alle sammen. Som jeg indikerte i starten er det lenge siden de kom ut på Steam (men GOG-versjonen av Gunship skal visstnok støtte 3D-aksellerert grafikk, i motsetning til Steam-versjonen).

Merkelig nok ser det ikke ut som alle spillene selges med manual, noe som er litt merkelig når det kommer til rimelig kompliserte utgivelser som Command HQ.

F-19 Stealth Fighter dukket forøvrig nylig opp på Steam i NES-versjon(!) her om dagen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.