Samurai Shodown-samlepakke på vei

Debuterer helt gratis på Epic Store, før den slippes på konsoll og Steam.

Samurai Shodown er en av de mer populære slåssespillseriene til SNK, som også er kjent for spill som King of Fighters og Metal Slug. Serien debuterte i 1994, for selskapets seiglivede NeoGeo-plattform. Nå slippes en samlepakke med alle NeoGeo-spillene, inkludert det siste spillet SNK utviklet for konsollen – som aldri tidligere har blitt lansert.

Her er spillene eventuelle kjøpere får med i pakken:

  • Samurai Shodown
  • Samurai Shodown II
  • Samurai Shodown III
  • Samurai Shodown IV Amakusa’s Revenge
  • Samurai Shodown V
  • Samurai Shodown V Special
  • Samurai Shodown V Perfect
Her er Samurai Shodown V.
Her er Samurai Shodown V.

Spillene relanseres i sin originale form, men man får noen ekstrafunksjoner på kjøpet. For eksempel kan man spille arkademodusen «gratis» (altså med uendelige «credits»), man kan lagre spillet når som helst, og det blir litt CRT-emulering i form av «scanline»-filter man kan skru av eller på.

Nettbasert flerspiller inkluderes også, men kun i de engelske versjonene av spillene (man kan også spille på japansk, men da må man ta til takke med standard lokal flerspiller). Ellers får spillerne tilgang på en museum-modus med over 2000 virtuelle gjenstander, slik som musikk og illustrasjoner.

Det som er litt interessant med denne lanseringen, er at Epic Games har fått en finurlig eksklusiv-avtale for sin butikk. Pakken vil nemlig debutere på Epic Game Store den 11. juni, der den frem til 18. juni vil være helt gratis. Hvis du ikke har grabbet pakken frem til da, kommer den på Steam samme dag – da til fullpris. Versjoner for PlayStation 4 og Switch følger 28. juli.

Det ser ikke ut til å være noen Xbox One-versjon på vei. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.