Nå er det over 1400 spill i Bundle for Racial Justice and Equality

Pakken inkluderer til og med litt Commodore 64-snadder.

Hvis du har hatt lyst på Thalamus’ nyutgave av sin egen Commodore 64-klassiker Hunter’s Moon, men syntes prisen var litt høy, kan du nå få den for fem dollar – eller like under 50 kroner. Da får du per nå også 1426 andre spill og programmer på kjøpet, inkludert rimelig kjente titler som Celeste, Night in the Woods, Super Hexagon, Nuclear Throne og norske Milkmaid of the Milky Way.

En vanlig dag.
Du har spilt Milkmaid of the Milky Way, ikke sant? Hvis ikke må du nesten gjøre det nå.

Disse spillene er alle inkludert i en samlepakke på nettbutikken Itch.io, der over 1100 spillskapere har kommet sammen for å støtte kampen mot rasisme og politivold i USA, som har blusset opp igjen for alvor etter at videoen av drapet på George Floyd gikk verden rundt i slutten av mai.

Alle inntektene deles likt mellom NAACP Legal Defense and Educational Fund og Community Bail Fund.

Pakken startet opprinnelig med litt over 700 spill og programmer, men stadig flere spillskapere og -utgivere har valgt å bidra, så nå har den altså omtrent det dobbelte. Sannsynligvis vil enda flere slutte seg til, og alle som kjøper vil få tilgang på alt som legges til senere. Pakken er i salg i litt under én uke til.

Itch.io understreker at alle spillene er DRM-frie, og at du ikke får tilgang på Steam-koder eller andre aktiveringsnøkler. Du kan forøvrig velge å betale mer enn fem dollar, om du ønsker det.

For å unngå at spillbiblioteket ditt blir helt oversvømt av spill du kanskje ikke er interessert i, er alle spillene i denne pakken «skjult» i utgangspunktet. Du må altså selv velge hvilke du vil ha synlige i biblioteket. Itch.io lover å legge til en knapp for å automatisere prosessen, men om du har hastverk kan du bruke denne metoden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.