PlayStation 5 får nyversjon av Demon’s Souls

Den første traileren ble vist frem i går.

Gårsdagens digitale PlayStation 5-event var så proppfullt av spennende trailere og annonseringer at jeg bare må gi opp å dekke det ordentlig her på Spillhistorie.no – hvis jeg skulle prøvd ville jeg ikke fått tid til å gjøre noe annet i dag, og det er mye som skal gjøres. Men jeg må likevel trekke frem annonseringen av Demon’s Souls for systemet.

Snart ti år gammelt

Demon’s Souls kom opprinnelig til PlayStation 3 i 2009, og var det første spillet i den etter hvert vanvittig populære Souls-serien (som også kan sies å inkludere Bloodborne og Sekiro om man er liberal). Det var i seg selv en åndelig oppfølger til PlayStation-spillet King’s Field (også dette fra From Software), men introduserte mange av elementene som har gjort serien så anerkjent.

Nå kommer det beinharde actionrollespillet altså til PlayStation 5. Det er ikke From Software som utvikler denne versjonen, men amerikanske Bluepoint Games, som tidligere har pusset opp PlayStation 2-legenden Shadow of the Colossus.

Vi vet ikke så mye om den nye versjonen, annet enn at man for eksempel vil kunne velge å prioritere «raytracing» og fancy skygger på bekostning av stabil hastighet, eller motsatt. Det vil også ha noe som kalles en «fractured mode», hva nå enn det vil si.

I motsetning til mange av spillene som ble vist frem i går, ser det ut som Demon’s Souls blir PlayStation 5-eksklusivt (Sony var selv utgiver for originalspillet, som også har vært PlayStation-eksklusivt). Her er en trailer:

En kommentar om “PlayStation 5 får nyversjon av Demon’s Souls”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.