Civilization-konkurrenten Humankind har blitt utsatt

Slippes ikke før til neste år, men utviklerne vil involvere spillerne i sommer.

Amplitude Studios – folkene bak Endless Legend og Endless Space – «skjulte» en dårlig nyhet i en god nyhet denne helgen. De annonserte nemlig et initiativ de kaller OpenDev, der man skal kunne få tilgang på en begrenset versjon av spillet før lansering, og være med å forme det endelige produktet med sine tilbakemeldinger.

Uheldigvis for oss som har gledet oss til å spille Humankind denne sommeren, er det kun OpenDev-versjonen som lanseres da. Selve spillet slippes nemlig ikke før til neste år. Forsinkelsen skal blant annet skyldes situasjonen rundt COVID-19, da utviklerne må jobbe hjemmefra.

Tidsbegrenset testversjon

OpenDev-versjonen av Humankind skal være tidsbegrenset, og i løpet av testperioden vil utviklerne slippe tre stadig mer omfattende scenarier som spillerne skal kunne teste. Men den litt merkelige vrien er at hver gang de lanserer et nytt scenarie, vil spillerne kun få tilgang til å spille dette (og eventuelle tidligere scenarier) i fire dager før spillet låses ned igjen.

Testversjonen blir gratis, men man må registrere seg for å få muligheten til å spille. Ikke alle som registrerer seg får tilgang, og det ser ut som Amplitude vil øke spillerantallet hver gang de lanserer et nytt scenarie.

Her er en ny trailer fra Humankind:

Her er en oversikt over planen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.