GameCube-klassiker relansert for nye plattformer

Mr. Driller DrillLand kom aldri til vesten i sin originale form, men nå er det endelig tilgjengelig.

Bandai Namco har lansert Mr. Driller DrillLand på Steam og Switch. Dette er en nyversjon av GameCube-spillet fra 2002, som på tross av at det fikk en god mottakelse i hjemlandet Japan aldri ble lansert i vesten («gamle dager» var egentlig ganske kjipe, sånn sett).

Hjernetrim og samarbeidsspill

Det er i alle fall fargerikt.
Det er i alle fall fargerikt.

Spillet følger Mr. Driller og vennene hans, som har blitt invitert til en mystisk fornøyelsespark 500 meter under jordoverflaten. Dermed må det borres, gjennom fem ulike verdener med egne unike utfordringer.

Dette er imidlertid ikke helt rett-frem, for jorden består av blokker med ulike farger, og får man en viss mengde blokker med samme farge til å treffe hverandre vil disse forsvinne. Man kan dermed skape kjedereaksjoner, og må samtidig unngå å bli knust av fallende blokker.

Nyversjonen skilter med oppdatert grafikk og mellomsekvenser i HD, og man kan spille med opp til tre andre spillere i lokal flerspiller. Så langt ser spillet ut til å ha fått en god mottakelse. Her er en, eh, trailer?

Funfact: Mr. Driller er sønnen til hovedpersonen i arkadeklassikeren Dig Dug!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.