Fantasy General II har fått gratis prolog

Skal prøve å lokke nye spillere til det herlige taktikkspillet.

Husker du nittitallsklassikeren Fantasy General, fra SSI? Det turbaserte taktikkspillet fikk en oppfølger i fjor, og den var faktisk skikkelig god – spesielt etter at utviklerne fikk ryddet litt i balanseringen underveis.

Fantasy General II: Prologue.
Fantasy General II: Prologue.

Nå har utgiver Slitherine sluppet Fantasy General II: Prologue, et gratis spill som byr på en egen kampanje. Her får du velge en av tre helter, og begi deg ut i en serie datagenererte oppdrag der du gradvis må bekjempe stadig tøffere fiender. Heldigvis får du også oppgradere både heltene og de vanlige soldatene dine, for å dytte oddsene i din favør.

Prologue-spillet ser i stor grad ut som Fantasy General II, og fungerer helt sikkert såpass likt at du kan lese min artikkel om det spillet hvis du er interessert. Jeg tipper Prologue er ment som en «demo» for nye spillere, men basert på beskrivelsen ser det ut som den byr på langt mer innhold enn typiske demoer gjør.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.