Her er månedens Nintendo Switch Online-spill

Donkey Kong Country for SNES er nok det mest kjente av månedens tre spill.

Nintendo har fortalt at de vil slippe tre nye spill for Nintendo Switch Online-tjenesten sin den 15. juli. Av disse er det nok Donkey Kong Country for SNES som er mest kjent – dette er et fargerikt plattformspill utviklet av Rare, der gorillaene Donkey og Diddy Kong må hoppe og sprette seg gjennom svære, sideskrollende nivåer for å få tilbake alle bananene som noen har stjålet fra dem.

Spillet brukte en helt annen grafikkstil enn det man vanligvis forbinder med SNES-spill – figurene og mye av bakgrunnsgrafikken er forhåndsrendret i 3D og så overført til 2D. Da spillet opprinnelig kom i 1994 var det den langt kraftigere PlayStation-konsollen som fikk mest oppmerksomhet, men Donkey Kong Country viste at SNES fortsatt hadde mye å fare med.

The Immortal og NCW

De to andre spillene i juli-utvalget er litt mindre kjente. Først har vi The Immortal for NES. Dette er et isometrisk «rollespill» de fleste som har spilt det antakeligvis forbinder med plattformer som Amiga og PC. Spillet byr på rikelig med grotter som må utforskes, fiender som må kverkes og puslenøtter som må løses.

Sist ut er Natsume Championship Wrestling for SNES. Dette spillet kom opprinnelig ikke ut i vår del av verden (skjønt det dukket opp for Virtual Console i sin tid), og er som navnet tilsier et wrestlingspill som ikke benytter seg av noen offisielle lisenser. Her kan du se en presentasjon av de tre spillene:

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.