Lag hamburgere som om det var 1982

Arkadespillet BurgerTime er relansert på Switch og PlayStation 4.

Hamster har sluppet Data Easts arkadespill BurgerTime i sin Arcade Archives-serie for Switch og PlayStation 4. BurgerTime kom opprinnelig i 1982, og er et slags plattformspill der poenget er å lage gigantiske hamburgere.

Matlaging på arkadevis.
Matlaging på arkadevis.

Ikke akkurat noen kokkesimulator

Hver skjerm består av stiger og plattformer, og rundt om på disse plattformene ligger hamburgeringrediensene i den rekkefølgen de skal ned i panna. Ved å labbe over disse får du dem til å falle ned, og når alle har landet i steikepanna er brettet ferdig. Samtidig må du selvsagt passe deg for farlige saker som vandrende speilegg og pølser.

Alt dette ga sikkert en eller annen form for mening på åttitallet.

Jeg tipper de fleste som har erfaring med BurgerTime har spilt en av hjemmeversjonene, slik som den for Commodore 64, men om du har lyst til å teste arkadeutgaven er den altså tilgjengelig nå på Switch. PlayStation 4-versjonen bør være rett rundt hjørnet.

Toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.