Skrollende action i lange baner

City Connection har relansert tre japanske arkadeklassikere på Steam.

En av utgiverne jeg har begynt å følge med på er City Connection, et japansk selskap som i den siste tiden har sluppet en god del klassiske, japanske arkadespill på Steam. Alle disse spillene er av den obskure typen (som altså er min måte å si at jeg aldri har hørt om dem før), men brukeranmeldelsene er positive og indikerer at de er kjente for sjangerekspertene.

Dragon Blaze.
Dragon Blaze.

I dag dukket et nytt spill opp fra utgiveren. Det heter Dragon Blaze, og er et vertikalskrollende skytespill i typisk japansk stil, med fargerike kuler i hytt og gevær, og massevis av anime-grafikk. Det ser riktig så solid ut, skjønt jeg mistenker nok at man ryker på en liten smell om man prøver dette som sitt første spill i sjangeren.

Jeg må også ta med et par andre nyere utgivelser, nemlig Sol Divide – Sword of Darkness og Samurai Aces III: Sengoku Cannon. Begge er sideskrollende skytespill, men i førstnevnte kan du også foreta nærkampangrep. Sengoku Cannon er forøvrig ikke et arkadespill originalt, men et PSP-spill.

Bildet øverst er fra Sol Divide – Sword of Darkness.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.