Visste du at det kom et Elasto Mania II?

Oppfølgeren til indie-klassikeren Elasto Mania er nå ute på Steam.

Tidligere i år ble det populære plattform-/trial-/hjernetrimspillet Elasto Mania fra år 2000 relansert på Steam, og senere dukket også forgjengeren, Action Supercross opp. Nå har Elasto Mania II fulgt etter, og dermed er serien komplett.

Langt nyere enn sin forgjenger

Elasto Mania II ble merkelig nok først lansert som mobilspill i 2014, før en Windows-utgave ble sluppet i 2017. Spillet følger samme modell som tidligere, der du må navigere motorsykkelen din trygt gjennom mer eller mindre absurde nivåer, men det har rikelig med interaktive elementer som gjør de individuelle nivåene mer unike. Ellers skal fysikken ha blitt oppgradert.

I tillegg til de 32 inkluderte nivåene får brukerne tilgang på et redigeringsverktøy for nye nivåer, og disse kan deles via Steam Workshop. Der finner du også en offisiell utvidelse som kan lastes ned. Her er en trailer:

Hvis du har gode minner fra disse spillene, er du kanskje også interessert i å lese vår artikkel om Action Supercross, der vi fikk noen ord med spillskaper Bálazs Rózsa.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.