Ny Super Mario-samlepakke på vei

Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy kommer til Switch.

Nintendo har nå bekreftet ryktene som har surret rundt en stund: De kommer til å slippe en samlepakke med nyversjoner av klassiske, tredimensjonale Super Mario-spill for Switch. Spillene som inkluderes er Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy (kun eneren, ikke toeren). Lanseringsdatoen er satt til 18. september.

Oppgradert skjermoppløsning

Spillene får høyere oppløsning (og støtte for moderne skjermformat), og pakken inkluderer en musikkspiller der all musikken er inkludert. Pakken, som heter Super Mario 3D All-Stars, ble annonsert i en spesialutgave av Nintendo Direct, som du kan se i bunnen av artikkelen.

Den gode nyheten har imidlertid en liten bismak. Den fysiske utgaven av pakken blir lansert i svært begrenset opplag, og Nintendo har dessuten funnet ut at de skal trekke den digitale versjonen fra markedet «rundt» 31. mars 2021. Dermed legger de et ekstra press på potensielle kjøpere.

SNES-spillet Super Mario All-Stars relanseres i dag

Nintendo har også annonsert at de vil slippe SNES-spillet Super Mario All-Stars for Nintendo Switch Online senere i dag. Dette er en samlepakke med oppgraderte versjoner av Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 og Super Mario Bros. 3 fra NES. Pakken kom opprinnelig i 1993.

Her er Nintendo Direct-konferansen:

Hvis du bare er interessert i traileren:

Nintendo har også annonsert et helt nytt Mario Kart-spill (se bunnen av artikkelen), samt en ny Game & Watch-konsoll!

En kommentar om “Ny Super Mario-samlepakke på vei”

  1. Jeg har bestilt samlepakken fysisk. Har spillene i originalformat, men det kan være fint å gjenoppleve de med åtteåringen på stue-skjermen på en enkel måte. Vi er i ferd med å runde Link’s Awakening på Switch nå.
    Vanvittig hype Nintendo legger opp til rundt dette her… Gimmicky opplegg med begrenset tid og «få fysiske kopier». Tullball.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.