Nintendo bringer Game & Watch tilbake

Lanserer spesialutgave med Super Mario Bros. og den japanske oppfølgeren.

Nintendos første håndtholdte spill var ikke Game Boy, men Game & Watch-serien. Dette var små, håndholdte spillkonsoller utstyrt med LCD-skjerm, laget for å appellere til pendlere. Serien debuterte i 1980, og det tok ikke lang tid før suksessen var et faktum. Vi har en stor artikkel om Game & Watch, der du får hele historien.

Ny Game & Watch-konsoll

Nå – eller rettere sagt, den 13. november – kommer Game & Watch tilbake i en spesialutgave som inneholder NES-spillene Super Mario Bros. og Super Mario Bros. 2. Merk at det er snakk om den japanske utgaven av sistnevnte, som ble solgt under navnet The Lost Levels her i vesten. En ekstra bonus er en Mario-versjon av det første Game & Watch-spillet, Ball.

I tillegg loves vi 35 små hemmeligheter i systemet, og selvsag er det mulig å bruke det som en klokke. Ellers brukes naturlig nok en moderne LCD-skjerm. Ikke overraskende vil produktet lanseres i begrenset antall, så det blir spennende å se hvor lett det blir å få tak i. Her er en introduksjon:

Nintendo har også brukt dagen til å annonsere en samlepakke med tredimensjonale Mario-klassikere (samt Super Mario All-Stars på Nintendo Switch Online) og et helt nytt Mario Kart-spill (se bunnen av artikkelen).

En kommentar om “Nintendo bringer Game & Watch tilbake”

  1. 2 spill er så sykt gjerrig. Kommer garantert til å koste minst 1000 kroner også, og være null muligheter til å laste ned nye spill. Typisk Nintendo-strategi med andre ord.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.